ПОСЛЕ ПРОМОЦИЈЕ

Latinica

Да почнем редом, као да до сада ништа нисам писао:

Пре промоције сам био цео дан са екипом Нине Мартиновић, ауторке емисије „Здраво Живо“ и „Космос“ на РТВ1. Она се огласила дан раније да би желела да сними целу емисију о нама, и емитоваће је следеће среде 01.04.2015. у 15:55 часова на РТВ1.

Ја сам их одвео у Макиш у башту коју нам је омогућио наш члан, Чедвиг Цветковић, јер волим да сам на земљи када причам са новинарима а на ову тему. Онда једноставно речи саме долазе и изговорено мноме има свој независан живот, чини оно што је потребно да учини, без моје свесне намере. Чак ни не знам шта сам казао док то не чујем на снимку.

А онда смо стигли у простор где је промоција одржана и ту је она интервјуисала друге наше чланове. Касније су део промоције и снимили, пре него што су хитно морали да се врате у Нови Сад.

Наставак следи. Ни ја немам појма каква ће емисија бити, погледајмо заједно, па ћемо касније коментарисати…

За сада толико од мене.
Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

POSLE PROMOCIJE

Da počnem redom, kao da do sada ništa nisam pisao:

Pre promocije sam bio ceo dan sa ekipom Nine Martinović, autorke emisije „Zdravo Živo“ i „Kosmos“ na RTV1. Ona se oglasila dan ranije da bi želela da snimi celu emisiju o nama, i emitovaće je sledeće srede 01.04.2015. u 15:55 časova na RTV1.

Ja sam ih odveo u Makiš u baštu koju nam je omogućio naš član, Čedvig Cvetković, jer volim da sam na zemlji kada pričam sa novinarima a na ovu temu. Onda jednostavno reči same dolaze i izgovoreno mnome ima svoj nezavisan život, čini ono što je potrebno da učini, bez moje svesne namere. Čak ni ne znam šta sam kazao dok to ne čujem na snimku.

A onda smo stigli u prostor gde je promocija održana i tu je ona intervjuisala druge naše članove. Kasnije su deo promocije i snimili, pre nego što su hitno morali da se vrate u Novi Sad.

Nastavak sledi. Ni ja nemam pojma kakva će emisija biti, pogledajmo zajedno, pa ćemo kasnije komentarisati…

Za sada toliko od mene.
Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s