Багујем на седмој књизи Анастасијиних мудрости

Latinica

Можда зато што је сада животни тренутак за све нас у ком се оДкривају све тајне уз помоћ којих су владале Човеком тајне силе.

У овој књизи објашњење постоји на које су начине Човека постепено довели до стања у којем уопште немамо могућност промишљања. Не само да нам је брзина мисли веома спора, већ скоро да уопште не умемо да промишљамо и логиком закључујемо. Тренутак је да се пробудимо.

Багујем на седмој књизи Анастасијиних мудрости. Можда зато што су управо у њој разјашњене тајне захваљујући којима је било могуће Човека довести до оваквог стања где нам је брзина мисли веома мала, скоро да уопште промишљање и не постоји.

Али, како је Анаста закључила секунде пред ледником, и брзо брзо сваки цвет, сваку травку, сваку бубицу и животињицу помиловала погледом пуним љубави и тако им дала снагу да ојачају и расту, окренувши леђа леднику свесна његовог постојања и снаге опасности и управо зато намерно ојачавајући оно што жели да оснажи.

Тако је и уснула да се пробуди сада када се и сви ми будимо из дугог и дубоког сна, свесни управо снаге своје пажње, намере и мисли. И сада сви ми помажемо да оснажимо у нашој реалности оно што желимо да јесте, оно што желимо да живимо, макар за будућа поколења уколико сами не доживимо.

Здравља Светлим Мислима Нашим!!!

Свако(м) добро!!!

Данило

http://www.hektarzemlje.com

Bagujem na sedmoj knjizi Anastasijinih mudrosti

Možda zato što je sada životni trenutak za sve nas u kom se oDkrivaju sve tajne uz pomoć kojih su vladale Čovekom tajne sile.

U ovoj knjizi objašnjenje postoji na koje su načine Čoveka postepeno doveli do stanja u kojem uopšte nemamo mogućnost promišljanja. Ne samo da nam je brzina misli veoma spora, već skoro da uopšte ne umemo da promišljamo i logikom zaključujemo. Trenutak je da se probudimo.

Bagujem na sedmoj knjizi Anastasijinih mudrosti. Možda zato što su upravo u njoj razjašnjene tajne zahvaljujući kojima je bilo moguće Čoveka dovesti do ovakvog stanja gde nam je brzina misli veoma mala, skoro da uopšte promišljanje i ne postoji.

Ali, kako je Anasta zaključila sekunde pred lednikom, i brzo brzo svaki cvet, svaku travku, svaku bubicu i životinjicu pomilovala pogledom punim ljubavi i tako im dala snagu da ojačaju i rastu, okrenuvši leđa ledniku svesna njegovog postojanja i snage opasnosti i upravo zato namerno ojačavajući ono što želi da osnaži.

Tako je i usnula da se probudi sada kada se i svi mi budimo iz dugog i dubokog sna, svesni upravo snage svoje pažnje, namere i misli. I sada svi mi pomažemo da osnažimo u našoj realnosti ono što želimo da jeste, ono što želimo da živimo, makar za buduća pokolenja ukoliko sami ne doživimo.

Zdravlja Svetlim Mislima Našim!!!

Svako(m) dobro!!!

Danilo

http://www.hektarzemlje.com

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s