O meni

Ako nekog zanima, nemam ja nikakve edukacije sto se naseg skolskog sistema tice vezano za poljoprivredu.
Ali takodje sam do svoje 20.godine, 2/7 zivota proveo na selu I sa caletom I njegovom majkom sadio, plevio, I raduckao na zemlji uz njih, a pride kalemio I pelcovao vocke I to se primalo!!!
Ispada da sam oduvek zeleo I voleo prirodu samo sto toga nisam bio svestan. A sada, sa 42 sigurno znam da zelim prirodu I zelim da zivim u skladu sa njom.

Inace, radim kao taksista u Beogradu vec 16 godina, uzivam da upoznajem ljude. Volim ja moj Beograd ali mi se beton smucio. Svuda oko mene samo asfalt I sivilo. Bar sam mislio da mi se zbog toga ide u prirodu, medjutim, sada shvatam da sam ja za prirodu odavno opredeljen, a sada samo to uvidjam.

Uskoro vise…
Pozdrav

12 мишљења на „O meni

  1. suprug i ja smo kupili plac 50 ari i kucicu,okolina Beograda.nazalost,pre mesec dana suprugu su otkrili tumor.cekamo operaciju,pa da se preselimo na imanje.ja jos radim kao medicinska sestra.a sin nam ima tezgu na pijaci,pa bi nam svaka pomoc oko pokretanja domacinstva,sadnje,svega..dobro dosla..poz

    Свиђа ми се

  2. хоћу и ја само не знам како,имам двоје мале деце 1,5 и 3 год.Ништа нисам наследио тако да би морао да купим неко имање.а и немам никаквог искуства у земљорадњи.

    Свиђа ми се

    • За почетак је довољно да хоћете…
      Начин на који ће се то „материјализовати“ није толико важан. Биће онако како треба да буде!
      Поздрав и свако добро желим!!!

      Свиђа ми се

  3. Zdravlja svijetlim mislima tvojim brate.Uvijek se obradujem kad u ovom virtuelnom svijetu interneta našem srodnu dušu.Nadam se da ćemo se i upoznati jer i ja i moja morodica radi na tome da živimo po tim principima skadnosti sa prirodom-ajkomZemljom.

    Свиђа ми се

Постави коментар