Писмо свима којих се тиче

Latinica

Свима којих се ово тиче упућујем ово писмо

Поштовани,

Дозволите нама који желимо и знамо како, да створимо Рај на Земљи. Доделивши нам свакоме по хектар земље на трајно коришћење са правом наслеђивања и без права отуђивања. Без опорезивања свега што са тог хектара створимо.

Направите неколико територија од по 150 – 200 хектара у једном комаду, како бисмо створили насеља новог типа. У сваком од њих ћемо, нас највише стотину појединаца или породица, бити добри суседи једни другима, а свако ће живети и радити на свом хектару. За заједничке потребе ћемо остатак земље одредити и уредити.

Земље за ту сврху имамо на претек, можете то да учините уколико заиста свима желите добро.

Добивши своје парче домовине, ставши на сопствено пространство, створићемо, за свега неколико деценија, оно што ће свима одговарати.
<ул>
<ли>Бићемо обезбеђени и сигурни, добићемо социјални мир
<ли>Ствараћемо себи, а и за оне који то желе, обезбеђивати здраву храну
<ли>Бићемо запослени, тј више нећемо тражити од државе и власти ништа
<ли>Људи ће бити здравији јер ће јести здраву храну и пити чисту воду…

Својим примером показаћемо и онима који још увек не верују и не знају, како је то могуће.

Потребно је само да нам сада доделите, од толико неискоришћене земље, свакоме по хектар.

Доделите свакоме од нас ко то жели, не обазирући се на године, пол, брачни статус, националну припадност, физичку способност. Видећете својим очима како се све око вас мења.

Ми смо о свему овоме научили из књига мудрости Анастасијиних, записаних Владимиром Мегреом, у нас преведених Зојом Беголли. Свако може да их прочита. Онај ко осети Душом својом овај позив, потражиће свој хектар да створи своје Завичајно имање.

Они који не пожеле, имаће свеједно добробити од свега што ми створимо.

Државу ово не кошта ништа јер та земља свакако није у употреби. Држава добија много јер на овај начин решава многа питања за која већ веома дуго решења нема. Примером својим показаћемо и другима како је могуће живети у Рају на Земљи. Она нам је за то и дата.

Прочитао(ла) сам мудрости Анастасијине и већ их живим. Намера ми је да на свом хектару земље створим своје наследно имање и на њему живим живот достојан човека.

Здравља Светлим Мислима Нашим!!!

Свако(м) добро!!!

својеручно:

Данило Илић

http://www.hektarzemlje.com

Pismo svima kojih se tiče

Svima kojih se ovo tiče upućujem ovo pismo

Poštovani,

Dozvolite nama koji želimo i znamo kako, da stvorimo Raj na Zemlji. Dodelivši nam svakome po hektar zemlje na trajno korišćenje sa pravom nasleđivanja i bez prava otuđivanja. Bez oporezivanja svega što sa tog hektara stvorimo.

Napravite nekoliko teritorija od po 150 – 200 hektara u jednom komadu, kako bismo stvorili naselja novog tipa. U svakom od njih ćemo, nas najviše stotinu pojedinaca ili porodica, biti dobri susedi jedni drugima, a svako će živeti i raditi na svom hektaru. Za zajedničke potrebe ćemo ostatak zemlje odrediti i urediti.

Zemlje za tu svrhu imamo na pretek, možete to da učinite ukoliko zaista svima želite dobro.

Dobivši svoje parče domovine, stavši na sopstveno prostranstvo, stvorićemo, za svega nekoliko decenija, ono što će svima odgovarati.

  • Bićemo obezbeđeni i sigurni, dobićemo socijalni mir
  • Stvaraćemo sebi, a i za one koji to žele, obezbeđivati zdravu hranu
  • Bićemo zaposleni, tj više nećemo tražiti od države i vlasti ništa
  • Ljudi će biti zdraviji jer će jesti zdravu hranu i piti čistu vodu…

Svojim primerom pokazaćemo i onima koji još uvek ne veruju i ne znaju, kako je to moguće.

Potrebno je samo da nam sada dodelite, od toliko neiskorišćene zemlje, svakome po hektar.

Dodelite svakome od nas ko to želi, ne obazirući se na godine, pol, bračni status, nacionalnu pripadnost, fizičku sposobnost. Videćete svojim očima kako se sve oko vas menja.

Mi smo o svemu ovome naučili iz knjiga mudrosti Anastasijinih, zapisanih Vladimirom Megreom, u nas prevedenih Zojom Begolli. Svako može da ih pročita. Onaj ko oseti Dušom svojom ovaj poziv, potražiće svoj hektar da stvori svoje Zavičajno imanje.

Oni koji ne požele, imaće svejedno dobrobiti od svega što mi stvorimo.

Državu ovo ne košta ništa jer ta zemlja svakako nije u upotrebi. Država dobija mnogo jer na ovaj način rešava mnoga pitanja za koja već veoma dugo rešenja nema. Primerom svojim pokazaćemo i drugima kako je moguće živeti u Raju na Zemlji. Ona nam je za to i data.

Pročitao(la) sam mudrosti Anastasijine i već ih živim. Namera mi je da na svom hektaru zemlje stvorim svoje nasledno imanje i na njemu živim život dostojan čoveka.

Zdravlja Svetlim Mislima Našim!!!

Svako(m) dobro!!!

svojeručno:

Danilo Ilić

http://www.hektarzemlje.com

Постави коментар